En iyi Tarafı Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Yangın Çıkış Kapısı yangın durumunda binadan güvenli bir şekilde tahliye olmayı sağlayıcı bir bapdır. Yangın Çıkış Kapısı yangına dayanıklı malzemelerden kuruluşlmalı, kolay ve hariçya gerçek açılmalıdır.

Yangın kapıları, yangının bölgesel olarak kontrol altına aldatmaınmasına yardımcı evet ve yangının gayrı taksimmlere yayılmasını engelleyerek gönül kaybını ve maddi hasarı minimize fiyat.

Yangın baplarını celi beğenmek dâhilin kullanılan elektromanyetik tutucular ve bütünleşmiş duman  dedektörleriyle kapı kilidini harismanın değişkin varyasyonları vardır. Buna nazir şekilde kapıları kilitli yapışmak dâhilin kendiliğinden kullanımlı kilitler mevcuttur.

Yangın bapları, sıcaklığa dayanıklı ve yangına dayanıklı malzemelerden bünyelır. Bu malzemelerin üstı dizi, yangın kapıları genellikle özel kaplama ve kapı menteşeleri üzere gayrı yangın himaye özelliklerine sahiptir.

Yanmaz metaller kullanılarak üretilen Yangın Kapıları yoğun benibeşer topluluklarının dolaştığı, konakladığı, toplantı veya tatil yaptığı önemli binalarda ve hastanelerde yönetmelik gereği zorunlu olarak kullanılmalıdır.

Hareketsiz kanatlı yangın bapları binaların içinde olması mümkün yangın ve benzeri ivedili durumlarda önlem koparmak en önemli tedbirlerin başlangıcında gelir.

Yangın esnasında alevlerin emniyet holüne yetişmesinı kırıcı ilgisiz hamam yangın contası.

Güvenlik: Ivedili çıkışa yardımcı olan kapılar kilitlenme mekanizmasına malik olmamalıdır. Acil durumlarda bapların her an peyda olması insanların çıkışını kolaylaştırır.

Yangın Bapsı kanadı ve kasası ortada açılıp - kapanma sürecinin dört dörtlük şekilde yerine getirilmesini sağlayıcı Yangın Merdiveni Kapısı mekanizmalara Yangın Bapsı Menteşesi denir.

; bir yangın esnasında yapı içindeki kişilerin kısa, hızlı ve emin şekilde tahliyesini yapmak amacı ile yapı ciğeri veya dışı kurulan merdiven sistemine maruz isimdir. Basit bir yangın, katıksız facia ve benzeri durumlar evetğunda insanoğlu pencerelerden atlamakta evet da çatı bâtıni merdivenleri kullanarak yaralanma ve ölümlere sebebiyet vermektedir.

Ancak, yangın bapsı vandözları arasında hediye değişiklıkları olabilmektedir. Temelı vandözlar, iyi fiyatlarla birinci sınıf yangın kapıları satarken, ötekiler mualla fiyatlarla aynı kalitede baplar satabilmektedir.

Yangın Yangın kapısı istanbul ve ivedi hesap anlarında çıkış kolu olarak kullanılan Yangın Kapısı aksesuarı Yangın yangın kapısı Bapsı Kolu olarak adlandırılır. Panik Bar olarak da söyleyiş edilen bu dal temelı modellerde olağan kapı koluna benzer. 

Yangın kapılarını emsallerinden farklı kılan, montaj ve servis kalitesinin birlikte, kullanılan malzemelerin kalitesi ve sistemin her bir parçbirliının diğeriyle uyumudur

 60dk ve 120dk kabilinden vasati dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller tercih edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın bapsı modelleri üzerine bilgi alabilir showroomumuzu görüşme edebilirsiniz. 

Report this wiki page